do urzędu miasta płacisz 30 zł i wysyłają ci duplikat
wiem bo sam swój gdzieś wpierdoliłem, bóg dał że się znalazł, ale się dowiadywałem i tak to wygląda.
Miało przyjść dobre kilka stówek a przyszła sterta papierów, że potrącają za jakiś mandat, jakąś grzywnę i że mam dopłacić 80 zł ... tak więc nie ciesz się za wczasu
weź nie wkurwiaj. Zwrot z podatku jest przenaczony na inne cele niż płacenie mandatów,czy oni tego nie wiedzą?
_________________ PAMIĘTAJ CHUJU ABYŚ DZIEŃ ŚWIĘTY ŚWIĘCIŁ!
a ja pedze za 2 dni w taterki połazic i posmiac sie troche z pantoflrzy-sandałowców ktorzy to chca wejśc na Rysy i pytaja sie czy to daleko stojac na starcie
_________________ EL SEXO AS PURE MERDE!!!!!!!!!!!!!!
zalało nas. strażacy i policjanci robią nam naloty co chwilę, bo coś wypierdoliło 2 piętra wyżej i zalewa wszystkich 2 piętra niżej od nas.
nagrywamy film dokumentalny jakby ubezpieczalnia leciała sobie w chuja i nie chciała nam wypłacić odszkodowania.
i już sprawdziłam co trzeba ze sobą brać na wypadek ewakuacji.
h
_________________ Brains
Ryszard
Wysłany: Pią 16 Lip, 2010
wawrzon napisał/a:
Chujnia w mieście co ? Nie ma to jak iść nad wodę i popływać... teraz pływanie, a jesienią MASA
Mam 15 minut rowerem na Morskie Oko, a 20 min autobusem na Kłokoczyce.
Ewentualnie pół godziny autem do zalewu w Chrząstawie.
Sęk w tym, że nie lubię pływać.
_________________ nie umiemy się bawić w dyskotece
Sportowo... codziennie pływanie, dzisiaj kupiłem rolki ( bd katował miejskie ławki i poręcze ) i hantla - pakuję, aż zrobię się na prawdziwego skurwysyna
Trzymać dziś od 10.30 kciuki,bo pan szlachcic napierdala jeden z dwóch najgorszych egzaminów w tym roku.
Niby fajne to wszystko,ciekawe zajebiście i tak dalej ale rektor to kawał chuja a z nim jest egzamin. jak upierdole to mam poprawkę ustną u niego. To byłoby straszne gość ma turkusowy garnitur, nie mam nic przeciwko turkusowemu kolorowi, sam w głębokiej podstawówce pisałem turkusowym długopisem przez chwilę ale uznałem go za dziewczyński.
Pozatym nie mam papierosów a mama mi oświadczyła,że na nią nie mam co liczyć bo sama ma dwa Do tego jest tak kurewnie gorąco,że wybełtać się idzie. Mam dwa skrzydła okna otwarte no wpizdu i drzwi do przybytku rospusty zwanego moim pokojem ale to i tak daje tyle co klimatyzator postawiony przy drzwiach w mięsnym. Tak czy inaczej przejebane jest.
Lato pszyszło, beje dalej śmigają w kurtkach pojawili się również przedstawiciele subkultury sandalarzy. Łatwo ich poznać true sandalarz nosi sandały ze skarpetkami najlepiej takimi do piszczeli i któtkie spodenki 3/4 po damsku zwane rybaczkami; natomiast pozer sandalarz nosi sandały bez skarpet. W tym roku obserwuje więcej tych kumatych. Czekam aż będzie godzina 02.00 i wracam do napierdalania banią w książkę własnej roboty czyli slajdy tak zwane w wersji papierowej przeplatane moimi notatkami. Znaczy większość tych notatek to kserówki dwóch sikorettek co wszystko notują ale jako,że sobie je przegrałem na kartkę papieru jak na złodzieja przystało to uznaje za moje. Całość jest ślicznie zbindowana takimi fajnymi rozpinanymi plastikowymi zatrzaskami. Mega sprawa,serdecznie polecam. Przyznam szczerze,że pisząc tego nic niewnoszącego chaotycznego posta - za co serdecznie przepraszam - odrobinę się zrelaksowałem. Mam jeszcze cztery minuty do godziny 02.00. Przeczytam więc tego posta ze cztery razy i będzie git.
_________________ PAMIĘTAJ CHUJU ABYŚ DZIEŃ ŚWIĘTY ŚWIĘCIŁ!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum