Piec się nam zjebał, przyszedł majster i naprawia.
Wczorja odpierdoliłem kolację szefa. "Szwajcara" złożonego z dwóch kurczakowych cycków, w kurwe sera, masła, pieczarek i pietruszki. Zjadłem jakoś po 22 - do tego fura ziemniaczków i pomidorki z cebulką... i teraz się obudziłem i siedzę i dalej mi trawi.
uh, mega
_________________ "czy zastanawiałeś się, co być zrobił gdybyś mógł, bezkarnie zabijać, gdybyś był jak bóg"
kurwaaaaaaaaaaa jebać uczelnieeeeeeeee
US BIRKENAU SZALALALALALALA
_________________ Want to fuck up, drop out, never trust a fucking hippie.
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' up your music to punk.
If I could do it so could anyone
dobra, panki jutro kole 8:15 jak ktos juz bedzie na nogach moze przytryzmać kciuki, mam pierwszą zalke/egzamin/czy chujwiecotojest.
A ja dziś spotkałem w tramwaju kumpla wyznał mi, że dwa dni żył na wyspie, blok dookoła otoczony wodą, odcięli im prąd, wodę i pozamiatane, gość mieszka jakieś 500-600 metrów ode mnie. Mieszkam po właściwej stronie Wisły, wiedziało na którą stronę wylać.
a u nas słoneczko dzisiaj aż sie wkurwiłem ze wyszedłem we fleku pijemy piwko na stawach na lublinku a tu chuj nagle nas zalewa, a stamtad wyjście do cywilizacji tylko przez wode po kolanach no i na miasto ale już na mokro ciężej było to piwo pić.
Ale przynajmniej nie zlało mnie jak na bydgoskich judenaliach w piątek
u nas słońce!
ide zapłacić za prawko a potem czeba wyskoczyc opendzlowac jakiś browar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum