|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim... 

Foxy 68 - Pią 03 Gru, 2010
  walnąłbyś jeszcze jednego posta i też byś miał hat trick... 

Anonymous - Pią 03 Gru, 2010

wejść sobie rano na forum i popatrzeć jak Browara ściska z zazdrości    i nie w żadnym Londynie    Śniegu na 10 cm a ludzie do pracy nie racza przyjść:/ co za dno  
												 ko0niu - Pią 03 Gru, 2010
  Przez ten kurwiśnieg, mróz, lód i generalny paraliż komunikacji miejskiej nie dojechałem do  roboty, tramwaje w stronę centrum nie raczyły jeździć w kole godziny 9:00. Teraz będę musiał odrabiać w innym terminie pierdoloną nieobecność na zajęciach i tłumaczyć się w biurze   
												 Mecenas - Pią 03 Gru, 2010
  dzięki nazik    

jak mi na żywo złozycie życzenia to macię u mnie kolejke  
												 magdalenik - Pią 03 Gru, 2010
  mecenas, ode mnie wszystkiego najlepszego!   

na żywo dziś nie wpadnę, ale niedługo na pewno, bo mamy lokal do obadania w warszawie  
												 suchy693 - Pią 03 Gru, 2010

| Mecenas napisał/a: | 	 		  

jak mi na żywo złozycie życzenia to macię u mnie kolejke    | 	  Ja ci moge nawet kurwa kwiatka kupic      
												 Rotten82 - Pią 03 Gru, 2010
  w całej częstochowie nie działa ogrzewanie :] nie ma jak chodzić w kurtce po mieszkaniu ;]
												 Stanzberg - Pią 03 Gru, 2010
  Wszystkiego najlepszego Mecenas!
												 Dzemu - Pią 03 Gru, 2010
  Mecenas ode mnie z Żuromina troche by ciezko bylo zlozyc Ci zyczenia osobiscie. Ale i tak Najlepszego  
												 slayr - Pią 03 Gru, 2010
  Sto lat Mec!  
  a ja marznę, awarie mamy w częstochowie i od północy kaloryfery nie grzeją ;/
												 heroina - Pią 03 Gru, 2010

| nazik napisał/a: | 	 		  Ja w ogóle kaloryferów w domu nie odkręcam i śmigam w koszulce i bez skarpetek     | 	  teraz siedzę w krótkich spodniach i koszulce. nie da się u nas zakręcić grzania niestety   

mecenek, 100lat:*

| Zigi napisał/a: | 	 		  http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI

Goście z tego filmu mieli zajebisty pomysł na biznes | 	  nienawidzę cię    

całe szczęście, że zdążyłam wyłączyć.

| heroina napisał/a: | 	 		   	  | Zigi napisał/a: | 	 		  http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI

Goście z tego filmu mieli zajebisty pomysł na biznes | 	  nienawidzę cię    

całe szczęście, że zdążyłam wyłączyć. | 	  

KURWA dobrze, że najpierw wyświetliły się nagłówki i zanim poleciała pierwsza nutka zdążyłem wyłączyć! Zigi powinien dostać bana do końca roku, bo jest niebezpieczny !!   
  niestety moje uszy zgwałciła pierwsza nuta    

całe szczęście, że instynkt samozachowawczy zadziałał i zdążyłam wyrwać kabel od głośników z kontaktu... razem z kontaktem  

| heroina napisał/a: | 	 		  niestety moje uszy zgwałciła pierwsza nuta    | 	  

nie wiem czy jest szansa Cię jeszcze uratować;/ czarno to widzę   
												 Mrs.Ilona - Pią 03 Gru, 2010

| michał ze wsi 2 napisał/a: | 	 		  

Już mówię jak to zrobić jeśli mieszkasz w bloku.Poświęć jeden pokój na tucz do dużych,małe,aby była rotacja możesz trzymać tak gdzie śpisz.Sąsiedzi jak dostaną po kawałku indyczka też będą cicho siedzieć.  | 	   wiesz co,bo zaczynam sie nakręcać na ten Twój dziwny pomysł.. :p wlasnie wlaczyla mi sie wyobraznia.       

| Foxy 68 napisał/a: | 	 		  Najgosze jest to,że Ilona sobie złe zdanie o mnie wyrobi na starcie     i nici z mojej desperacji będą. | 	      noł stres. żryjcie się tam między sobą,ja w takich sytuacjach nie slucham ani jednej strony ani drugiej ;p   
												 Anonymous - Pią 03 Gru, 2010
  My nie mamy nic wspolnego ze soba,nie mielismy i mieć nie bedziemy! A właśnie Browar. Kiedy zabierzesz swojego dzieciaka bo teraz moja kolej na wolność??  
  cyrki tu się wyprawiają :p

| kontrowersyjna_ja napisał/a: | 	 		  My nie mamy nic wspolnego ze soba,nie mielismy i mieć nie bedziemy! A właśnie Browar. Kiedy zabierzesz swojego dzieciaka bo teraz moja kolej na wolność??    | 	    A alimenty chociaz płaci czy ma raty w żaglu   

| Mrs.Ilona napisał/a: | 	 		  | cyrki tu się wyprawiają :p | 	   Najlepszyyyy nasz            

| kontrowersyjna_ja napisał/a: | 	 		  My nie mamy nic wspolnego ze soba,nie mielismy i mieć nie bedziemy! A właśnie Browar. Kiedy zabierzesz swojego dzieciaka bo teraz moja kolej na wolność??    | 	  jeżeli twoje dziecię, jest również browara, to znaczy, że coś jednak mieliście wspólnego. choćby to było jednorazowo.
  Hahahaaa oo tak,nasz the best     

To nie jest smieszne... ja mam raty w żaglu      wiec bez takich mi tutaj chamskich docinków..   
  o! teraz bedzie najciekawsze- ustalanie ojcostwa.. :p  

| 

|