|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - Wasze zdjęcia [Część 3] / Archiwum
hellfuel - Pon 10 Kwi, 2006
michass napisał/a: | Ja się co miesiąc na 3 mm ścinam... Bardzo krótka jest to długość |
Raz, dwa razy w tygodniu na 1mm.
Agnes - Pon 10 Kwi, 2006
Dżagoda napisał/a: | nieco mi urosły. az mogę kucyk robić;p kończy się tam, gdzie się zaczyna, ale to się nie liczy;] |
jak to: kończy się tam, gdzie się zaczyna ?
w każdym razie zazdroszczę,gdyż ja juz wyję do księżyca z tęsknoty za kucykiem (fryzurą, a nie pewnym warszawiakiem ) - może w wakacje już osiągnę cel, bo kucyk z "dywana" to jednak nie jest to
Agnes - Pon 10 Kwi, 2006
vanillia77 napisał/a: | Agnes napisał/a: | ja juz wyję do księżyca z tęsknoty za kucykiem (fryzurą, a nie pewnym warszawiakiem ) - |
na kolana mnie powaliłaś |
chodzi Ci o to uściślenie ? musiałam to zrobić, a nuż ktoś by jakieś cudo wykoncypował albo co
hodei - Pon 10 Kwi, 2006
Agnes napisał/a: | w każdym razie zazdroszczę,gdyż ja juz wyję do księżyca z tęsknoty za kucykiem |
hmmmm czyli nie tylko ja przezywam katusze związane z procesem zapuszczania i wzrostu włosów
SOQL - Pon 10 Kwi, 2006
michass napisał/a: | Ja się co miesiąc na 3 mm ścinam... Bardzo krótka jest to długość |
kpisz, jak mam 3 mm (nie wliczajac paska oczywiscie) to juz czuje sie jak hipis
SOQL - Pon 10 Kwi, 2006
WZT napisał/a: | z boku..... |
sam jestes
michass - Pon 10 Kwi, 2006
I co teraz?
szaber - Pon 10 Kwi, 2006
Phallu Sofia napisał/a: | no na tych zdjeciach zdecydowanie jakos wyszłaś mlodziej niz wcześniejszych, poza tym cycki ci wyłażą |
cycki to dowód na to, że taka młoda znowu nie jestem
hodei napisał/a: | Agnes napisał:
w każdym razie zazdroszczę,gdyż ja juz wyję do księżyca z tęsknoty za kucykiem
hmmmm czyli nie tylko ja przezywam katusze związane z procesem zapuszczania i wzrostu włosów |
niestety muszę się przyłączyć do ekipy "kiedy mi włosy urosną?"
przepraszam za post pod postem
rozwal - Pon 10 Kwi, 2006
mimo ze zawsze jestem i bede pod wrazeniem urody jagody to ta fryzura jakos mi nie lezy
Dżagoda - Pon 10 Kwi, 2006
Agnes napisał/a: | Dżagoda napisał/a: | nieco mi urosły. az mogę kucyk robić;p kończy się tam, gdzie się zaczyna, ale to się nie liczy;] |
jak to: kończy się tam, gdzie się zaczyna ?
w każdym razie zazdroszczę,gdyż ja juz wyję do księżyca z tęsknoty za kucykiem (fryzurą, a nie pewnym warszawiakiem ) - może w wakacje już osiągnę cel, bo kucyk z "dywana" to jednak nie jest to |
no taki dość krótki jest ten kucyk po prsotu, chociaż z tygodnia na tydzień ewidentnie dłuższy;p
a kiedy mam rozpuszczone to mam fryza jak faceci z disco polo
rozwal napisał/a: | mimo ze zawsze jestem i bede pod wrazeniem urody jagody to ta fryzura jakos mi nie lezy |
dziękuję. cóż;]
Angel Of Death - Pon 10 Kwi, 2006
szaber napisał/a: | hodei napisał/a: | Agnes napisał:
hmmmm czyli nie tylko ja przezywam katusze związane z procesem zapuszczania i wzrostu włosów |
niestety muszę się przyłączyć do ekipy "kiedy mi włosy urosną?"
|
ja nieee
nie lubię dluższych wlosków, niż te, które mam obecnie...
jakoś mnie nie ciągnie do zpauszczania...tyle z tymi wlosami niewygody...
nerka - Pon 10 Kwi, 2006
hodei napisał/a: | Agnes napisał/a: | w każdym razie zazdroszczę,gdyż ja juz wyję do księżyca z tęsknoty za kucykiem |
nie tylko ty, oj nietylko
alutka - Pon 10 Kwi, 2006
Agnes napisał/a: | dyż ja juz wyję do księżyca z tęsknoty za kucykiem (fryzurą, a nie pewnym warszawiakiem Exclamation ) |
hehe
hodei napisał/a: | Agnes napisał:
hmmmm czyli nie tylko ja przezywam katusze związane z procesem zapuszczania i wzrostu włosów Smile |
a ja wręcz przeciwnie- strasznie szybko mi moje włosy rosną, przez co wciąż i wciąż je obcinam
Agnes - Pon 10 Kwi, 2006
haha, widzę masowy trend na zapuszczanie włosów wśród babeczek nie wiem, czy to wiosna, czy jakieś inne przesilenie - dość stwierdzić, że naprawdę sporo dziewczyn, które miały małpki/krótkie włosy/itp itd poczuło ostatnio chęć wyglądania bardziej kobieco (przynajmniej wśród moich koleżanek)
Agnes napisał/a: | haha, widzę masowy trend na zapuszczanie włosów wśród babeczek |
tyle lat miałam krótkie włosy lub zupełnie ogolone, że teraz zachciało mi się takich przynajmniej do uszka.
hodei - Pon 10 Kwi, 2006
Agnes napisał/a: | nie wiem, czy to wiosna, czy jakieś inne przesilenie |
ponoć przez płeć mózgu z każdej kobiety prędzej czy później wylezie patologiczna potrzeba emanowania skondensowaną kobiecością. Ja w ramach potwierdzenia tej tezy kupiłam sobie sandałki
m. - Pon 10 Kwi, 2006
hipis
/soql
m. - Pon 10 Kwi, 2006
michass napisał/a: | :oops: I co teraz? |
bedziemy sie bic
/soql
Phallu Sofia - Pon 10 Kwi, 2006
alutka napisał/a: | ja wręcz przeciwnie- strasznie szybko mi moje włosy rosną, przez co wciąż i wciąż je obcinam |
to samo, wkurwia mnie to, ze co chwile by trza podcinać, zeby mieć ta samą fryzę no i odrosty mam bardzo szybko
niedzielny spacerek zamiast siedzenia na uczelni. Piękna pogoda w niedzielę była...
http://img364.imageshack....mage=0347ih.jpg
http://img381.imageshack....mage=0334ep.jpg
http://img449.imageshack....mage=0016qw.jpg
Mihau - Pon 10 Kwi, 2006
no tu juz mlodo nie wygladasz
Phallu Sofia - Pon 10 Kwi, 2006
no i różnica jest rzeczywiscie, szaber ile w ogóle masz lat?
Dżagoda - Pon 10 Kwi, 2006
zielone rajstopy;D
WZT - Pon 10 Kwi, 2006
maciek3331 napisał/a: | WZT jaka to długosc na maszynce 3 mm ? to jest jescze do akceptacji choć ja jakos nigdy sie nie odważyłem krocej ciąć jak 6 mm |
Bylem ciety na 1mm a zdjecie bylo robione jakies 7 dni po tym goleniu...
Phallu Sofia napisał/a: |
a WZT nie wiem jak z przodu sie prezentuje, ale z boku to fajnie |
a ty masz z dedykacja dla ciebie mnie od przodu zdjecie robione jakis 7 dni temu.....:
(nawalony juz jak jasna cholera u kolegi w pokoju na imprezie....
ps. wiem ze ladny plakat
|
|