|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Na każdy temat, nic o punku... - Temat o wszystkim...
Dzemu - Pon 21 Gru, 2009
sniezek ale w innej postaci to chetnie
heroina - Pon 21 Gru, 2009
dzisiaj dostałam pierwszy w życiu mandacik od panów policjantów za "usiłowanie spożycia alkoholu w postaci piwa", ale co zaskakująco miłe, pozwolili mi dokończyć i dali tylko 2 dychy
slayr - Pon 21 Gru, 2009
Dzemu napisał/a: | sniezek ale w innej postaci to chetnie |
Może być żółty?
Foxy 68 - Pon 21 Gru, 2009
Grischmeister napisał/a: | Tak w ogóle to się trochę dziwię, że żadni "życzliwi sąsiedzi" z ucha nie strzelili na psy, bo bądź co bądź było ostre piłowanie ryja wczorajszej nocy. |
To my śpiewaliśmy coś?
Dzemu napisał/a: | tylko sie kurwa nie rozplacz ;P |
Foxy 68 - Pon 21 Gru, 2009
a już niedługo kolejka na kilometr,szampany i wódeczke leją w stołówce zakładowej oraz już za pięć dwunasta strzelił szampan i petarda
Grischmeister - Pon 21 Gru, 2009
Foxy 68 napisał/a: | Grischmeister napisał/a: | Tak w ogóle to się trochę dziwię, że żadni "życzliwi sąsiedzi" z ucha nie strzelili na psy, bo bądź co bądź było ostre piłowanie ryja wczorajszej nocy. |
To my śpiewaliśmy coś? |
Ryży karzeł szczerzy kły, stara baba w gacie sra i takie tam...
ko0niu - Wto 22 Gru, 2009
tam jest stara, z tobą koniec już
jeśli mnie pamięć nie myli, ale kogo by to w pijackim amoku obchodziło że pomylił tekst.
Ostatni dzień do roboty przed świętami. Po robocie spotkanie w firmie, oby jak zwykle podsumowanie miesiąca pracy a nie jakaś firmowa wigilia bo tego nie zniosę. Szczególnie, że muszę się tam na 18 stawić a o 16 kończę robotę, co ja mam robić 2 godziny?
Ps: NIE kupujcie glanów clockwork/steel grip. Właśnie po niecałym roku użytkowania zaczęły kurwy ostro przemakać, skarpetka mokra w 20 minut na śniegu. A dbałem kurwa o nie, jak nowe, pare rysek na czubach. Napisałem do gościa maila, zobaczymy...I want my money back!
Grischmeister - Wto 22 Gru, 2009
ko0niu napisał/a: | tam jest stara, z tobą koniec już
jeśli mnie pamięć nie myli, ale kogo by to w pijackim amoku obchodziło że pomylił tekst. |
Momencik. Obie frazy wymienione przeze mnie pochodzą z dwóch innych utworów. Ryży karzeł pojawia się w "Kierunek atak", zaś stare babsko, co sra w gacie jedzie w "Pociągu anarchistów".
Dzemu - Wto 22 Gru, 2009
slayr napisał/a: | Dzemu napisał/a: | sniezek ale w innej postaci to chetnie |
Może być żółty? |
Pewnie, bo snieg ...... to jest snieg, ale musi byc dobry.
rozwal - Wto 22 Gru, 2009
heroina napisał/a: | dzisiaj dostałam pierwszy w życiu mandacik od panów policjantów za "usiłowanie spożycia alkoholu w postaci piwa", ale co zaskakująco miłe, pozwolili mi dokończyć i dali tylko 2 dychy | przeciez tego paragrafu nie ma juz od wiekow
QkiZ - Wto 22 Gru, 2009
Cytat: | Pewnie, bo snieg ...... to jest snieg, ale musi byc dobry. |
Anonymous - Wto 22 Gru, 2009
http://agnieszkarzymek.iportfolio.pl/ <--- warto obejrzec,strasznie mi sie podoba galeria z dziecmi i charakterami....
Pyndzel_77 - Wto 22 Gru, 2009
za ambitnie. nie ma cycków ani wódy.
niefajne.
Anonymous - Wto 22 Gru, 2009
nazik napisał/a: |
Aż strach wchodzić |
nie przesadzaj ładne to to
heroina - Wto 22 Gru, 2009
rozwal napisał/a: | przeciez tego paragrafu nie ma juz od wiekow |
możesz coś więcej o tym napisać? na mandaciku stoi, że to na podstawie art.45§1 (chuj wie jakiej ustawy).
w zasadzie to piłam w miejscu publicznym (w postaci klatki schodowej- może to już teren prywatny?)
2 dychy nie dużo, ale tak z czystej ciekawości pytam czy mogłabym się odwołać od tego.
może się kiedyś w przyszłości przydać
QkiZ - Wto 22 Gru, 2009
Wiecie, że w Chinach dzieci jedzą na wigilię. I to nienarodzone.
http://freeisoft.pl/?p=16778
sądzicie że popierdalanie z wenflonem w wardze jest dziwne? bo se nakręciłem ćwieka na koniec i tak latam.
ale fajnie
czytam sobie teraz o tej trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi i stwierdzam, ze picie na klatce mogę uskuteczniać z czystym sercem, bo nie jest przewidziane w ustawie.
prawo jest niepojęte
Mecenas - Wto 22 Gru, 2009
jak pijesz na klatce włascieil może wezwaxc policje i też dupa
ale tylko wtedy jak mieszkaniec się poskarży?
czy ot tak policjant zechce wejść, widzi mnie i włala?
jaka jest definicja miejsca publicznego?
czyli wszedzie jak nie u mnie?
bo gdzies tam w jakiejś gazecie był artykuł cały apropos nieścisłości tego stwierdzenia a jako że wuchte z mojej wypłaty swego czasu mandaty pochłaniały więc tak mnie to troche interesuje. ale jako że od 5 dni juz SXE więc mam wyjebane
prosze państwa oto jest mój nowy number 1, i poza tym że przekaz mnie rusza to wykonanie powalające.
http://www.youtube.com/watch?v=pDbIfZAihTc
slayr - Wto 22 Gru, 2009
Zapraszam na ulicznika, gram właśnie .
|
|