|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Zablokowane - Wasze zdjęcia [Część 3] / Archiwum
QkiZ - Pon 17 Lis, 2008
Stanzberg napisał/a: | Podoba mi się Twoje zdecydowane podejście do faszyzmu - z uchwyconego ruchu ręki wnioskuję, że sekundę później sprzedałeś solidnego strzała temu łysemu naziście w koszulce cp/dp. |
Mecenas napisał/a: | myslałem że Rob to tylko na disco chodzi |
a może to było disco, a to nie pogo tylko bójka na dyskotece w remizie
Stanzberg - Pon 17 Lis, 2008
cykcyk napisał/a: | Szkoda ze na tym forum nie udzialaja sie takie panie, jak ta w prawym (ups), dolnym rogu. | No, Aneta jeszcze całkiem niedawno właśnie tak wyglądała.
Ale rozumiesz: praca, narzeczony.... nie ma czasu na bunt.
Dev - Pon 17 Lis, 2008
a ja nadal mam irokeza, podobnego do tej panny na zdjęciu tylko (już) dłuższy i piękniejszy
ale chyba obetnę na zimę, bo mam zajebistą koncepcję kolejnej fryzury - 100% hejt tró as fak pan krok stajl
Ambroży wreszcie się ujawnił, mamy dowód, że faszyzm zwalcza nie tylko na necie
xkrzysiekx - Pon 17 Lis, 2008
Devotka napisał/a: | a ja nadal mam irokeza, podobnego do tej panny na zdjęciu tylko (już) dłuższy i piękniejszy
ale chyba obetnę na zimę, bo mam zajebistą koncepcję kolejnej fryzury - 100% hejt tró as fak pan krok stajl
Ambroży wreszcie się ujawnił, mamy dowód, że faszyzm zwalcza nie tylko na necie |
i propaguje polski patriotyzm mieszkając a Anglii. ale czego wymagac od CePem w DuPę..
100% Hate - Pon 17 Lis, 2008
xkrzysiekx napisał/a: | propaguje polski patriotyzm mieszkając a Anglii. ale czego wymagac od CePem w DuPę.. |
Po kim jak po kim, ale po tobie to się takiej żenady nie spodziewałem. Polakiem można być tylko w Polsce, że zacytuję klasyka.
Pani Ka - Pon 17 Lis, 2008
Devotka napisał/a: | a ja nadal mam irokeza |
Też mam,drugi raz Tylko krótkiego dość i chyba nie dam mu zbyt długo pożyć
Ryszard - Pon 17 Lis, 2008
Krzysiek, jesteś żenujący!
Stanzberg - Wto 18 Lis, 2008
xkrzysiekx napisał/a: | czego wymagac od CePem w DuPę.. | Akurat Vibo wyemigrował z cp/dp już dawno temu, więc daruj sobie te słabe komentarze.
rozwal - Wto 18 Lis, 2008
Devotka napisał/a: | Ambroży wreszcie się ujawnił, mamy dowód, że faszyzm zwalcza nie tylko na necie | juz wczesniej wrzucal zdjecia, ale pod innym nickiem
cykcyk - Wto 18 Lis, 2008
Stanzberg napisał/a: | cykcyk napisał/a: | Szkoda ze na tym forum nie udzialaja sie takie panie, jak ta w prawym (ups), dolnym rogu. | No, Aneta jeszcze całkiem niedawno właśnie tak wyglądała.
Ale rozumiesz: praca, narzeczony.... nie ma czasu na bunt. |
Przyznam niesmialo, ze o Anecie zapomnialem.
Ale Anety i tak nie pobajeruje przez tego narzeczonego, ciekawe co to za typ...
Zwierz@k - Wto 18 Lis, 2008
Taki mały kolo co się nieźle wyszczerzyć potrafi
Stanzberg - Wto 18 Lis, 2008
Dobra Zwierzak, nie kozakuj.
Dev - Wto 18 Lis, 2008
Zwierz@k napisał/a: | Taki mały kolo co się nieźle wyszczerzyć potrafi |
olbrzym się odezwał
Pani Ka wstaw wreszcie jakieś zdjęcie, najlepiej w irku
Vróbel - Wto 18 Lis, 2008
tyle maja zdjec na necie ze do zycie na goraco zaczna wysylac
dis - Wto 18 Lis, 2008
Stanzberg napisał/a: | xkrzysiekx napisał/a: | czego wymagac od CePem w DuPę.. | Akurat Vibo wyemigrował z cp/dp już dawno temu, więc daruj sobie te słabe komentarze. |
krzysiek pomylil go z robem. na podstawie tych 2 zdjec bylo to mozliwe, choc pod katem merytorycznym oraz kultury dyskusji - nie bałdzo
koniec zamieszania.
Pani Ka - Wto 18 Lis, 2008
Devotka napisał/a: | Pani Ka wstaw wreszcie jakieś zdjęcie |
Jak czas znajdę to coś stworzę i wrzucę
Zwierz@k - Wto 18 Lis, 2008
Stanzberg napisał/a: | Dobra Zwierzak, nie kozakuj. Mad
|
zapomniałem dodać też że ma w sobie coś z rosomaka
Devotka napisał/a: | olbrzym się odezwał kiss |
tam zaraz olbrzym... to tylko 15 centymetrów w wzwodzie
magdalenik - Wto 18 Lis, 2008
rozwal napisał/a: | juz wczesniej wrzucal zdjecia, ale pod innym nickiem Smile |
jakim?
(odp moze byc na pw )
Augusto - Śro 19 Lis, 2008
Yogurth napisał/a: | jakiego świata? napisz czym różnią się twoje codzienne problemy od problemów innych? |
Tym, że te pierwsze przejmują mnie bardziej (bo dotyczą bezpośrednio mnie lub moich bliskich), a te drugie znacznie mniej. To jest ta podstawowa i zasadnicza różnica.
Sam odpowiedz szczerze na pytanie: Czy nie bardziej przejmuje Cię niedola własnej rodziny,niż całkowicie anonimowej, absolutnie obojętnej Ci emocjonalnie rodziny z drugiego końca świata? Jeśli odpowiesz negatywnie, to pozostaną mi dwa wyjścia: albo Ci nie uwierzyć, albo uznac Cię za kolejnego Mesjasza i założyć Twój kościół.
Yogurth napisał/a: | bla bla bla, potrafisz odpowiadać na pytania? skoro nie masz pojecia o tym co wokoło to dlaczego zakladasz ze jesteś inny/lepszy? |
Przeciez odpowiedziałem wyraźnie na Twoje pytanie: jednym z elementów decydującym o przywiązaniu do swojego narodu jest to, że po prostu wiesz o nim więcej niż o innych nacjach. Nie napisałem także nigdzie, że czuję się od owych Aborygenów lepszy. Czy inny? Nie wiem? Ale skoro nie mam o nich żadnego pojęcia, to dlaczego mam zakładać, ze jestem taki sam?
Yogurth napisał/a: | Kto tą bazę ma określić? Ty, ja czy ten kto ma w danym momencie władzę? |
Nikt. Ona albo jest, albo jej nie ma (bo przypominam, że nie mówię o niczym innym, jak o dyskusji między dwoma osobami).
Yogurth napisał/a: | no dobra, ponawiam pytanie kto ten układ ma okreslić, jak i znaczenie słów? |
Co do pierwszej części pytania: patrz wyżej, co do drugiej, to np. możemy się zgodzić (bądź nie), że znaczenie poszczególnych wyrazów reguluje Słownik języka polskiego, lub jakis inny.
Yogurth napisał/a: | zaprzecz argumentem sensowność mojego stwierdzenia, że jedną "okupację" zamieniliście na inną? |
Proszę bardzo: mój argument jest taki, ze zgodnie z semantycznym znaczeniem słowa "okupacja", aktualnie Polska nie jest krajem okupowanym.
Poza tym, kontynuujesz nagromadzanie nielogicznosci. Najpierw stwierdzasz, że to my "zamieniliśmy" jedną okupację na inną, a póżniej dopytujesz się gdzie tu dobrowolność. Albo więc ja "zamieniłem" tą okupację (co wg Ciebie było w mojej gestii) zatem nie jest to okupacja skoro zgodziłem się na nią dobrowolnie, albo zostało mi to narzucone zatem skąd pretensje pod moim adresem. Tak czy siak gdybanie bez sensu: patrz akapit wyżej.
Yogurth napisał/a: | w innych językach napisano ich zdecydowanie wiecej i wyższych lotów - tylko dla mnie nie ma znaczenia w jakim jezyku kto pisał tylko co |
Ale wiesz, że zaczynasz teraz argumentówać jak pięcioletnie dziecko? "A ja mam więcej i ładniej", ale jak tam sobie chcesz...
Wracając do rzeczy: patriota powiedziałby, ze w innych napisano równie wiele i równie wysokich lotów, ale on jest dumny z tego, że w jego języku również napisano niemało i niekiepskich i że dokonali tego jego rodacy piszący w języku, który on rozumie o sprawach które sa mu bliskie. To, że ty tego zachwytu nie podzielasz to rozumiem, ale to, że nie jesteś w stanie w ogóle pojąć, że w kimś taki zachwyt ten fakt budzi, to, wybacz szczerość, może świadczyć o bardzo wąskim rozumowaniu.
Yogurth napisał/a: | ok, tylko co ma do tego naród? |
Skoro jednak zgodzasz się ze mną, że dumę można osiągać nie tylko z powodu własnych osiągnięć, to zrozum, że można odczuwać też dumę z osiągnięć jednostki, która do tego narodu należy, bądź z dokonań tegoż narodu jako ogółu.
Yogurth napisał/a: | bo dalej nie wiem dlaczego mam być dumny z tego że to jest mój kraj, bo tu się urodziłem i tutaj pewnie umrę, ale dlaczego mam się cieszyć z tego że... ? |
Nie napisałem, że MASZ być dumnym, ale napisałem, że MOŻNA być dumnym, że powodów, o których wspomniałem wcześniej, które akurat Tobie latają koło chuja, tak jak większość kwestii, które Ty uważasz za niesamowicie istotne (typu problem umierających z przejedzenia amerykanów, czy "okupacja" połowy globu przez Watykan) lata koło chuja mi, lub wręcz uważam je za problemy urojone.
Yogurth napisał/a: | "naród" to nie jest nic jednolitego ani tym bardziej wyróżniającego go od innych |
Owszem jest. Mentalność, dorobek kulturowy (w tym język), wspólna historia (czyli mówiąc inaczej wspólne doświadczenia), to są właśnie cechy wyróżniające naród.
Yogurth napisał/a: | niech napisze w którym roku "skończyła" się "oficjalnie" segregacja w usa i dlaczego nieoficjalnie nigdy się nie skończyła? |
Jak znam Viba, to nie omieszka się ustosunkować do zadanego pytania.
Yogurth napisał/a: | i dlaczego majkel tak bardzo chciał być biały? |
A z tym pytaniem to powinieneś się skierować do samego Majkela, ale mogę zaryzykować i udzielić odpowiedzi za niego.
Może chciał być biały z tych samych powodów, dla których chciał się upodobnić do Diany Ross - miał nie równo pod sufitem.
Zdrówka życzę
Zwierz@k - Śro 19 Lis, 2008
dobra, ja do dyskusji yogiego z wrzoskiem dorzuce tylko tyle:
i wszystko w temacie. Buziaki w siusiaki
Augusto - Śro 19 Lis, 2008
Nie nazwę Cię pedałem dlatego, że liżesz siusiaki, ale dlatego, że słuchasz Komet
Zdrówka życzę
EDIT: Intrygujące. Czyżby poza C P / D P cenzura dotyczyła także słowa "l i ż e s z" ?
Anonymous - Śro 19 Lis, 2008
....
heroina - Śro 19 Lis, 2008
zwierz jak Ty slicznie wyglądasz z tym lizakiemsiusiakiem
Marguz - Śro 19 Lis, 2008
no zwierzu nie powiem, eleganckie
http://img379.imageshack....ge=jakotoi7.jpg z rumunem
http://img380.imageshack....=japracasg2.jpg w windzie, zgarbiony bo do pracy
rozwal - Czw 20 Lis, 2008
magda, ambrozy: jesli mnie pamiec nie myli wrzucal/es zdjecie z bosmanem z lawki w parku (a o nicka pytaj samego zainteresowanego chociaz z reszta juz sie pojawilo parukrotnie wiec sie nic nie stanie jak powtorze, vibovit)
|
|