|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Zablokowane - mała dygresja 

nerka - Wto 05 Wrz, 2006
  ja noszę p[ieszczochę pod napletkiem. 100% true blejk punk  
												 askar - Wto 05 Wrz, 2006
  ja myslalam ze pieszczochy to do pieszczenia a nie do bicia sa
												 Stanzberg - Wto 05 Wrz, 2006
  Właśnie, domorośli tropiciele sensacji nie zauważyli, że pieszczochą zapiętą na nadgarstku średnio się napierdala;

Poręczniejszy jest byle kastet, albo łańcuch - kolejne stereotypowe wyposażenie "punkowca".
												 QkiZ - Śro 06 Wrz, 2006
  łańcuch podstawa  
												 Aneta - Wto 19 Wrz, 2006
  + jabol pod pazuchą 

___

pieszczochy lubię 

ale mocno walnąć to się tym nie da [no po koncertach czasem są jakieś slady ale wątpie zeby ktoś to zrobił specjalnie] 

kopniak skuteczniejszy [bądz ta schowana butelka     ]

| Nikodem15 napisał/a: | 	 		  | MUZYKA BLEJK METALOWA''    | 	  

o tak      to jest dobre 

a jej twórcą jest ten z ''Dynastii"      

...           niektorzy to hel mają zmiast mózgu 

i to tylko po to żeby ciało było w pozycji pionowej      
												 Strzyga - Nie 24 Wrz, 2006

| sekciarze napisał/a: | 	 		  

Być może wyeliminowanie negatywnych treści zawartych w utworach muzycznych mogłoby chociaż częściowo zapobiec demoralizacji młodych. Dopóki jednak punk z pomocą najbliższych nie odnajdzie wartości nadających sens jego życiu, wszelkie zabiegi mogą okazać się bezużyteczne. | 	  

mi już babcia powiedziała, że na następną pielgrzymkę sie razem na stopa wybierzemy...pewnie przeczytała ten text i głęboko do serca wzięła...podatną mocherówą jest     

a tak serio, to nie widziałam jeszcze żadnego "opracowania"  założeń ruchu punk czy jakiejkolwiek innej słupkultury, które nie składałoby się z samych bredni...

a "pieszczotki"     czy raczej pieszczochy całkiem nieźle sprawdzają się w zadymach...trzeba je tylko owinąć wokół dłoni zaciśniętej w pięść - próbowałam, to wiem   
												 WZT - Nie 24 Wrz, 2006

| Stanzberg napisał/a: | 	 		  | że pieszczochą zapiętą na nadgarstku średnio się napierdala; | 	  

przesun tego pieszczocha na knyckie(chyba tak to sie nazywa) i wtedy zobacz czy to jest lepsze golej reki....
												 SickZiggy - Pon 25 Wrz, 2006

| WZT napisał/a: | 	 		  | przesun tego pieszczocha na knyckie(chyba tak to sie nazywa) i wtedy zobacz czy to jest lepsze golej reki.... | 	  

szcególnie jak ma się pieszczoche z 50 gwoździami,tak jak ja
												 WZT - Wto 26 Wrz, 2006

| SickZiggy napisał/a: | 	 		  | szcególnie jak ma się pieszczoche z 50 gwoździami,tak jak ja | 	  

po jakiego wala tobie taki pieszczoch???
												 Zwierz@k - Śro 27 Wrz, 2006
  bo on jest trupaganaarynableckmejtal   
												 Rena - Pią 06 Paź, 2006
  eee... głupi ludzie, nie znają sie a gadają...

tak szczerze to dostać z glana bardziej boli niż pieszczochą, o ile czasem taką pieszczocha da sie przyłożyć
												 LadyPidżama - Wto 06 Mar, 2007
  Kogo obchodzi co myślą inni….      
												 Zwierz@k - Wto 06 Mar, 2007
  spierdalaj.
												 Lira - Wto 06 Mar, 2007
  igzakli;D
												 cycek77 - Wto 19 Cze, 2007
  pieszczotki

n/c

| 

|