|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Komputery - Uzależenienie od komputera/internetu 

Tomasso - Pon 04 Lip, 2005

| MS napisał/a: | 	 		  | To ja juz sie wole nie leczyc | 	  

Pamietaj MS:

| Cytat: | 	 		  | Doktor Tao przyznaje, że długoterminowa terapia "wstrząsowa" generalnie przynosi pozytywne efekty | 	  

cykcyk - Pon 04 Lip, 2005
  Takie leczenie na zasadzie wywolania nieprzyjemnych skojarzen jest wg mnie zupelnie chybione. Od razu mi sie z Mechaniczna Pomarancza skojarzylo  
												 przemek_skuciak - Wto 05 Lip, 2005
  nie mialem internetu 2 dni w ciagu tych 2 dni bylem u swojego administratora wyzwalem go i malo co nie pobilem sie z jednym zpracownikow poniewaz na moje pytanie:

"Przepraszam kiedy znow podlaczycie mnie panstow do sieci" odpowiedzil

"Gowno cie to obchodzi"
												 Tomasso - Wto 05 Lip, 2005

| Cytat: | 	 		  "Przepraszam kiedy znow podlaczycie mnie panstow do sieci" odpowiedzil 

"Gowno cie to obchodzi" | 	  

A zapewne na ulotce firmy pisze "zawsze miła i bezproblemowa pomoc".
  cytat - "Beskid.net zapewnia zawsze mila i calodobowa pomoc w razie jakichkolwiek problemow z internetem "

Calodobowych HaHa Ha do 17.00 sa a potem odbiera babka i mowi ze to pomylka
  a co bede tracil nerwy:D
												 riot - Wto 05 Lip, 2005
  jak nie mam co robic (znaczy nie rombiem    ) to potrafie siedziec parenascie godzin dziennie, ale daje sobie bez problemu rade jak nie mam dostepu do kompa przez dwa miesiace bo jestem np. na wojażach....
												 szymon - Śro 11 Sty, 2006
  W sumie nie wiem czy tutaj bylaby ankieta ile ktos czasu spedzal na necie w ciagu np tygodnia ja jeszcze nie uzaleznilem sie od netu moze tylko dlatego ze mam miejscowke gdzie nie ma netu i telefonu i tylko z doskoku zagladam na punkserwis poczytac wypociny nazika,gooya i innych userow tego forum...
												 paul997 - Śro 11 Sty, 2006
  tak mysle zeby pojsc na odwyk z tym internetem  
												 Blekit - Śro 11 Sty, 2006
  w zimę zawsze dużo czasu spędzam przy kompie, rzadziej sie z domu wychodzi, zimno - a więc filmy i muzyka często, internet zawsze, ale bez przesady

i chociaz większośc moich dni zaczyna się od włączenia kompa - spokojnie moge stwierdzić, że uzależniony to ja jestem

| Dżagoda napisał/a: | 	 		  | od tytoniu. | 	  

no i od muzyki i filmów   

jak gdzieś wyjeżdżam to tęsknię, ale wlasnie za muzyką czy filmami

| cky2k napisał/a: | 	 		  | Takie leczenie na zasadzie wywolania nieprzyjemnych skojarzen jest wg mnie zupelnie chybione. Od razu mi sie z Mechaniczna Pomarancza skojarzylo  | 	  

a mi z Lotem nad kukułczym gniazdem (ale to te wstrząsy oczywiscie)
												 szymon - Śro 11 Sty, 2006
  Panowie nalogu muzycznego to sie juz nie da wyleczyc niestety-pozostale coz istnieje niewielka  szansa ich wyleczenia...
												 Blekit - Czw 12 Sty, 2006
  ja tam nie chcę sięz tego leczyć    
												 Pleczos - Pią 17 Mar, 2006
  ja tam jestem nalogowce od kompa ale tylko dlatego ze mozna sobie sciagnac z neta fajne kawalki muzy, czyli mozna powiedziec ze jestem uzalezniony od muzyki:D
												 ja_sylwia - Wto 21 Lis, 2006
  mój brat jest uzależniony od kompa.strasznie sie wkurwia jak nie może sobie pograć,bo akurat ja siedze na kompie. a pare razy to mi się nawet dostało. ogólnie dla mnie trudny temat.
												 Anonymous - Wto 21 Lis, 2006
  przemoc w rodzinie    

uzalezniony nie, mocno przyzwyczajony tak. przede wszystkim komp to moj podstawowy sprzet grajacy...
												 trz - Śro 24 Paź, 2007
  hmm ja chyba uzalezniłem się od world of warcraft ... gram od ponad  pół roku    dalej chce grać;-]
												 Brzeszczot - Pon 16 Lut, 2009
  o tak WoW wciaga. Sam gralem rok, potem 6 miechow przerwy od neta..nie stac mnie na rachunki, ale po tych 6 miechach udalo mi sie obejsc zabezpieczenia providera    wracam 

Uzaleznienie? nie ja poprostu zyje w sieci
												 Dzemu - Sob 14 Lis, 2009
  uzalezniony to ja jestem napewno on internetu, alkoholu  i psychotropow  
												 Cyb - Sob 14 Lis, 2009
  kiedyś może, potem pałarze zagwarantowali mi przerwę i minęło
												 Dzemu - Sob 14 Lis, 2009

| Cyb napisał/a: | 	 		  | kiedyś może, potem pałarze zagwarantowali mi przerwę i minęło | 	  

minelo .... ale co?
												 Foxy 68 - Sob 14 Lis, 2009
  Mocne trunki/piwo/szlugi/gołe baby/pank rok i to by było tyle z uzależnień. Internet wbrew pozorom jest kurewnie nudny.

| 

|