|
PUNK FORUM Forum Punkowe |
 |
Koncertowe Archiwum - 08.08 Kraków CONVERGE / KYLESA / GAZA / KVELERTAK
magdalenik - Sob 14 Sie, 2010
zabrałam wódkę z pokoju?
nie kojarzę kompletnie takiej sytuacji. nie mam w zwyczaju takich akcji
niby gdzie ją miałam zabrać? ja raczej donosiłam co chwilę nowe flaszki, w ogóle gazy nie widziałam, bo byłam w monopolu, z converge też mało co.
a piliśmy tylko na zapleczu (poza tym, że raz z wokalem kvereltaka poszłam na kylesę z wódką, ale to sobie do kubeczków nalaliśmy),więc naprawdę nie miałam gdzie flaszki wynosić, tym bardziej, że wypijane były w mgnieniu oka, także cięzko by było jakąś w ogóle zgarnąć.
a reszta się zgadza
wierz mi, miałam powody do wkurzenia.
ale cóż, człowiek się na błędach uczy, najczęściej niestety na własnych.
na ATR wprowadzam rewolucję backstageową
ty miałaś za to smutną i lekko zniesmaczoną minę i się do nikogo nie odzywałaś
Xiao Mei - Sob 14 Sie, 2010
Na poczatku mogłam mieć zniesmaczoną minę, bo byłam chyba jedyna trzeźwa a reszta ululana, więc nie chciało mi się tam siedziec i gadac z najebanymi ale później spoko, nawet się odzywałam
Co do zabrania wódki to raczej wyglądało na to, że wzięłaś ją do picia z bekstejdzu zeby rozlewać gdzie indziej a ja własnie zaczynałam ją z kimś tam rozpijać.. Na koniec musialam czekać az jeden znajomy skończy zabawiac w łazience żeby wziąć od niego klucze i jechać na chate.
hmm, więc jerzego też znasz?
chyba, że o innym zabawiającym się myślimy
za wódkę przepraszam, ...choć naprawdę nie mogę sobie przypomnieć takiej sytuacji
Xiao Mei - Sob 14 Sie, 2010
Nie o jerzym pisałam, ale to takie osobiste kwestie, że nie ma co na forum sie rozpisywać
yhm
heroina - Pią 20 Sie, 2010
magdalenik napisał/a: | na ATR wprowadzam rewolucję backstageową | brzmi całkiem groźnie...
magdalenik - Pią 20 Sie, 2010
trzeba...
po tym co się tam ostatnio działo, nie ma wyjścia.
ale po koncercie - balujemy
|
|