|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Zablokowane - Świeta,święta... 

magdalenik - Pon 24 Gru, 2007

| Browar napisał/a: | 	 		   	  | magdalenik napisał/a: | 	 		  | swieta,nie swieta,anetka jak zawsze zlosliwa. | 	  

Rozumiem,że znasz Ją osobiście... | 	  

-------------------------------------------------

na dzis jest kilka opcji do wyboru:

1.usiasc do stolu razem z chujem,ktorego nie lubie,nie trawie,nie szanuje i udawac,ze go nie widze.

2.usiasc do stolu razem z chujem,ktorego nie lubie,nie trawie,nie szanuje i udawac,ze jest wszystko ok.

3.spakowac siebie,dzidzie i isc w pizdu tam gdzie znajde bardziej przyjaznych ludzi i troche spokoju.

hmmm...zobaczymy.

PS:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WAM ZYCZE  
												 baka - Pon 24 Gru, 2007

| Browar napisał/a: | 	 		  Pfff... wychodzi na to,że tylko mnie nie bije     | 	   

a mnie nie bije     widocznie mnie bardziej lubi od Was   

co do tematu: Jestem z dużej rodziny i właśnie to w świętach kocham- kiedy jesteśmy wszyscy razem, jest tłoczno,gwarno i bardzo wesoło. Święta nie tylko prezenty i wolne od szkoły,ale przede wszystkim czas poświęcony dla rodziny.Stół zastawiony na 20 osób to normalka    Wiele frajdy sprawiają mi same przygotowania do Świąt: pieczenie ciasteczek z siostrą, pakowanie prezentów dla bliskich,ubieranie choinki z dzieciakami siostry itp. A po Wigilii prezenty,śpiewanie kolęd i błogie lenistwo   

lepiej późno niż za późno a jako że wcześniej nie miałam jak to teraz życzę wszystkim wesołych,spokojnych i leniwych Świąt  
												 Anonymous - Pon 24 Gru, 2007

| baka napisał/a: | 	 		  | A po Wigilii prezenty,śpiewanie kolęd | 	  

Taaa,troche też udało mi się z nich usłyszeć.    

| baka napisał/a: | 	 		  Pfff... wychodzi na to,że tylko mnie nie bije 

a mnie nie bije  widocznie mnie bardziej lubi od Was  | 	  

Nie,bo mnie   
												 baka - Pon 24 Gru, 2007

| Browar napisał/a: | 	 		   	  | baka napisał/a: | 	 		  | A po Wigilii prezenty,śpiewanie kolęd | 	  

Taaa,troche też udało mi się z nich usłyszeć.     | 	  

to była speszal edyszyn z pozdrowieniami od Teściowej  
												 Zwierz@k - Wto 25 Gru, 2007
  Terenia & The Christmas Hooligans?
												 baka - Wto 25 Gru, 2007
  dokładnie tak  
												 Mirthall_ - Śro 26 Gru, 2007
  Jestem ateistą więc święta traktuję jako tydzień odpoczynku z żarciem. W wigilię kolacyjka z rodzicami i rodzeństwem, potem prezenty spod choinki popodniecać się nimi i w sumie 2 godziny po wigilii święta prawie zakończone. Jeszcze tylko wspólne śniadania "świąteczne" śniadania...

A w tym roku wkurwiający brak otwartych sklepów.
												 magdalenik - Śro 26 Gru, 2007
  i jak wam swieta minely/mijaja? wszystko zgodnie z planem czy jakies niespodzianki wynikly?    

ja np zastosowalam najpierw opcje 1,a pozniej opcje 3 z wymienionych przeze mnie wyzej  
												 texpolar - Śro 26 Gru, 2007
  święta święta i po świętach. spadam na obiadzik do dziadków, a potem chlam z ziomami   
												 Painful_Hands - Śro 26 Gru, 2007
  wez mi jedno, byle zimne
												 review - Śro 26 Gru, 2007
  to są moje pierwsze świeta ,kiedy nie   lecze  kaca
												 Painful_Hands - Śro 26 Gru, 2007
  Gratulacje   
												 xkrzysiekx - Śro 26 Gru, 2007
  jak co roku, bez ekscesow
												 slayr - Śro 26 Gru, 2007
  Tez, jak co roku - normalka. Tylko oczy przy nowym 19' LCDku będą odpoczywać.
												 magdalenik - Czw 27 Gru, 2007

| xkrzysiekx napisał/a: | 	 		  | jak co roku, bez ekscesow | 	  

heh,a u mnie jak co roku z ekscesami     w sumie to zabawne nawet.......
												 Szosz - Nie 20 Sty, 2008
  Święta po raz pierwszy od trzech lat spedziłem w domu, były to najlepsze święta jakie miałem bez grzania, pierwszy raz od kąd pamiętam dzieliłem siez ojcem opłatkiem bez problemu, nie musiałem sie przełamywać by do niego podejść.

| 

|