|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Kapele z zagranicy - Sex Pistols 

Stanzberg - Pią 12 Mar, 2010
  Chyba nie rozumiem     

Jasne, że takich zjawisk nie ma co wyrywać z kontestu, i wiadomo, że "wartości muzyczne" były na drugim planie: liczyła się prowokacja i rozpierdol. Ale z drugiej strony co zrobić z zajebistą płytą "Never Mind The Bollocks", która muzycznie jest niebywale odkrywcza, właśnie przez porzucenie wirutozerii.
												 Poza kontrolą - Pią 12 Mar, 2010
  He, He, He nie rozumiesz? I to jest własnie róznica pokolenia. Ale jak sobie uwaznie przeczytasz to moze kiedys zrozumiesz:) Bo już chyba nie bede pisał w tym temacie  
												 PunkBoy - Czw 09 Wrz, 2010
  Ahhh... Sex Pistols wspaniały zespół. Mam nadzieje że znowu będą na Opener'ze jak w 2008.
												 suchy693 - Czw 09 Wrz, 2010

| PunkBoy napisał/a: | 	 		  | Ahhh... Sex Pistols wspaniały zespół. Mam nadzieje że znowu będą na Opener'ze jak w 2008. | 	   Ja zas mam nadzieje że nie zagrają już ,po co psuc dobra legendę hujowymi koncertami dla kaski  
												 BadMotherfucker - Czw 09 Wrz, 2010
  Ja mówię sex pistols ogromnie NIE. Czemu? Bo tak i chuj    

Nie lubię tej kapeli ...

Teraz możecie linczować  
												 PunkBoy - Czw 09 Wrz, 2010

| suchy693 napisał/a: | 	 		   	  | PunkBoy napisał/a: | 	 		  | Ahhh... Sex Pistols wspaniały zespół. Mam nadzieje że znowu będą na Opener'ze jak w 2008. | 	   Ja zas mam nadzieje że nie zagrają już ,po co psuc dobra legendę hujowymi koncertami dla kaski    | 	  

Prawda ale zawsze i tak mogą z popularyzować takim koncertem ruch Punk
												 suchy693 - Czw 09 Wrz, 2010

| PunkBoy napisał/a: | 	 		  

Prawda ale zawsze i tak mogą z popularyzować takim koncertem ruch Punk | 	   jaki ruch chyba kiosk ruchu PUNX IS DEAD w 78 r  
												 ko0niu - Czw 09 Wrz, 2010
  Nie jestem do końca przekonany czy człowiek reklamujący masło w telewizji jest w stanie spopularyzować punk. Kto ma się tą muzyką interesować to i tak to będzie robił, na pewno nie zachęcą go do tego podstarzali panowie odcinający kupony od sławy sprzed 30 lat.
												 Stanzberg - Pią 10 Wrz, 2010

| Cytat: | 	 		  | Ahhh... Sex Pistols wspaniały zespół. Mam nadzieje że znowu będą na Opener'ze jak w 2008. | 	   Pyszny jak filet z zeszłorocznej wigilli, który zawieruszył się w lodówce, potem przypalił, a na dodatek nadgryzł go pies.
												 hogata - Pią 10 Wrz, 2010
  fajny awatar słit pankboju   
												 ameb-x - Pią 10 Wrz, 2010

| PunkBoy napisał/a: | 	 		  | Prawda ale zawsze i tak mogą z popularyzować takim koncertem ruch Punk | 	  

ale po co popularyzować ruch punk? normalsi mogą się wiele od nas nauczyć, ale my od normalsów - nie bardzo...
												 BadMotherfucker - Pią 10 Wrz, 2010

| PunkBoy napisał/a: | 	 		  | Prawda ale zawsze i tak mogą z popularyzować takim koncertem ruch Punk | 	  

Drogi świeżoupieczony pancurze - o promocji pankroka pogadamy jak wejdziesz w ten świat głębiej

Podejrzewam że masz niepowtarzalną okazję pogadać głupoty bo później wyjdzie Ci to z głowy  
												 kubarockman - Pią 10 Wrz, 2010

| BadMotherfucker napisał/a: | 	 		  | Podejrzewam że masz niepowtarzalną okazję pogadać głupoty bo później wyjdzie Ci to z głowy  | 	  

ko0niu - Sob 11 Wrz, 2010
  Kubuś wiesz z doświadczenia?
												 BadMotherfucker - Sob 11 Wrz, 2010
  Tytuł zobowiązuje  
												 Zigi - Sob 11 Wrz, 2010
  Teraz to już tylko odcinanie kuponów.

Nie lubie kapeli bo pankroka zacząłem słuchać od burackiego oja jak większość dzisiejszej młodziezy.

A jeśli oni mają "popularyzować" ruch punk to ja nie chce być już pankiem
												 ko0niu - Nie 12 Wrz, 2010
  smutna musi być ta dzisiejsza młodzież... 

Jak bym usłyszał Skunxa jako pierwszy zespół w klimacie to  bym chyba jednak zrezygnował z punkowania.
												 suchy693 - Nie 12 Wrz, 2010

| ko0niu napisał/a: | 	 		  smutna musi być ta dzisiejsza młodzież... 

. | 	 

Stanzberg - Pon 13 Wrz, 2010

| Zigi napisał/a: | 	 		  | Nie lubie kapeli bo pankroka zacząłem słuchać od burackiego oja jak większość dzisiejszej młodziezy. | 	   Twardziel jesteś, że w ogóle zacząłeś słuchać pankroka! Ja po Gitsach czy jakiś Lumpeksach nie chciałby mieć kontaktu z czymkolwiek zawierającym "punk" w nazwie.   

| Cytat: | 	 		  | Jak bym usłyszał Skunxa jako pierwszy zespół w klimacie to bym chyba jednak zrezygnował z punkowania. | 	     
												 BadMotherfucker - Pon 13 Wrz, 2010

| Stanzberg napisał/a: | 	 		  Ja po Gitsach czy jakiś Lumpeksach nie chciałby mieć kontaktu z czymkolwiek zawierającym "punk" w nazwie.    | 	  

A to w ogóle punk jest      
												 suchy693 - Pon 13 Wrz, 2010

| BadMotherfucker napisał/a: | 	 		   	  | Stanzberg napisał/a: | 	 		  Ja po Gitsach czy jakiś Lumpeksach nie chciałby mieć kontaktu z czymkolwiek zawierającym "punk" w nazwie.    | 	  

A to w ogóle punk jest        | 	 
   Czasami nie wiadomo co jest co!!!!!      
												 Zigi - Pon 13 Wrz, 2010
  ja nie ogarniam tego pankroka, widocznie za mało szkół pokończyłem  
												 PunkBoy - Sob 02 Paź, 2010

| suchy693 napisał/a: | 	 		   	  | PunkBoy napisał/a: | 	 		  

Prawda ale zawsze i tak mogą z popularyzować takim koncertem ruch Punk | 	   jaki ruch chyba kiosk ruchu PUNX IS DEAD w 78 r    | 	  

Punk nie umarł, nigdy nie umrze, bo zawsze znajdzie się ktoś, w czyim sercu on będzie istniał.

Chociaż w dzisiejszych czasach żeby być prawdziwym punkiem trzeba by było olać szkołe i wszystko i zamieszkać na squacie...
												 ko0niu - Sob 02 Paź, 2010
  po czym wnosisz?    

Poprzyj swoją teorię argumentem, sensownym.
												 BadMotherfucker - Pon 04 Paź, 2010
  STOP    

kuparokmen nam wystarczy za obiekt natręctw    

Nie karmić pasożyta - umrze albo zmądrzeje

Pankboj - z mojej strony zero podjazdów, ale po prostu dzieciak jeszcze jesteś  

| 

|