|   | 
								PUNK FORUM Forum Punkowe | 
								  | 

Polityka - antifa 

BiskupCzasu - Wto 23 Kwi, 2013 Temat postu: antifa czy macie w swoim mieście problemy z Antifą już się pojawiły? u Nas jest gorzej niż za czasów "bordowego Tiko" w Kraku...
												 Wojtek_0124 - Wto 23 Kwi, 2013
  U mnie na zadupiu (30 tys.) raczej nie ma żadnych takich organizacji.  Czarno-czerwony to tu nie ma wcale.  Zdecydowanie bliżej u mnie w okolicy do skrajnej prawicy niż lewicy.  Juz nie wiem co gorsze.  A jakie to nieprzyjemności?
												 BiskupCzasu - Wto 23 Kwi, 2013
  ostatnio dopierdolili się do brata czerwono białych pasiaków twierdząc że jest NARODOWCEM :p
												 Rotten82 - Wto 23 Kwi, 2013
  i na pewno jeszcze sie doczepili, ze ma biale sznurowki to znaczy, ze jest naziolem  
												 BiskupCzasu - Śro 24 Kwi, 2013
  z tym kolorem sznurówek to jakaś paranoja wśród gówniarzy.... kazali mu je zjeść jak spagetti...  
												 wajch - Śro 24 Kwi, 2013
  U mnie wyrosło trochę kiboli tylko i latają z celtykami, antify nie widać    z dwojga złego wolę antifę  
  u naprominentni POLITYCY z af chodzą na mecze WARTY ZAWIERCIE   
												 sHo - Śro 24 Kwi, 2013
  BiskupCzasu : twoi rodzice to rodzeństwo ?
												 wajch - Śro 24 Kwi, 2013

| sHo napisał/a: | 	 		  | BiskupCzasu : twoi rodzice to rodzeństwo ? | 	  

no ba a mieszkam wspólnie w mrowisku z ROBOTNICAMI   
  SŁUCHAJ ShO: nALEŻYSZ do antifki może?   
												 ZŁY PUNKS - Czw 25 Kwi, 2013

| BiskupCzasu napisał/a: | 	 		  SŁUCHAJ ShO: nALEŻYSZ do antifki może?     | 	   z tego co wiem SHO kiedyś nalezal do zielonoświątkowców potem do red skinsów a teraz już nigdzie nie należy no chyba ze do PKO Jeśli chodzi o AntifE  to pomagał chłopakom ale teraz już im nie pomaga zbiesił się  
												 Szapi - Czw 25 Kwi, 2013

hahaha piękne         
												 Gain Kain - Czw 25 Kwi, 2013

KO   
												 Rotten82 - Czw 25 Kwi, 2013

| Gain Kain napisał/a: | 	 		   	  | sHo napisał/a: | 	 		  | BiskupCzasu : twoi rodzice to rodzeństwo ? | 	  

KO     | 	  

+1
												 BiskupCzasu - Czw 25 Kwi, 2013
  to jak KO to znaczy że przegrałem?      bo trochę się stresuję... liczę na pomoc
												 Gain Kain - Czw 25 Kwi, 2013

| BiskupCzasu napisał/a: | 	 		  | liczę na pomoc | 	  

na policję/straż/pogotowie numer znasz
												 schlockau - Czw 25 Kwi, 2013 Temat postu: Re: antifa [quote="BiskupCzasu"]czy macie w swoim mieście problemy z Antifą już się pojawiły? u Nas jest gorzej niż za czasów "bordowego Tiko" w Kraku...[/ Jak czytam twoje posty w każdym temacie,to zastanawiam się czy jesteś debilem,czy masochistą( bo każdy chłoszcze cię słownie)?.
												 BiskupCzasu - Pią 26 Kwi, 2013
  hehehe hipisy w MARTENSACH  
												 Rotten82 - Pią 26 Kwi, 2013
  jest debilem bo tico bylo rozowe i pewnie nawet nie wie o co z nim chodzi
  dokładnie nie wiem ale Moralna Lewatywa miała taki kawałek. pozwól mi być PRAWDZIWYM POZEREM w końcu idzie weekend  
												 k_u_dlaty - Pią 26 Kwi, 2013

| Rotten82 napisał/a: | 	 		  | jest debilem bo tico bylo rozowe i pewnie nawet nie wie o co z nim chodzi | 	   a o co chodzi, bo nie ogarniam tematu...  
  posłuchaj MORALNEJ na you tubie to się dowiesz! jak nie miałeś doczynienia z Tico to nic o WEGANIŹMIE nie wiesz   
												 Rotten82 - Sob 27 Kwi, 2013

| k_u_dlaty napisał/a: | 	 		   	  | Rotten82 napisał/a: | 	 		  | jest debilem bo tico bylo rozowe i pewnie nawet nie wie o co z nim chodzi | 	   a o co chodzi, bo nie ogarniam tematu...    | 	  

i niech tak zostanie. KMWTW
												 Zigi - Nie 28 Kwi, 2013
  jak sie wpisze w gogle "oficjalna strona antify" pierwszy wynik to antifakids, w ogole antifa to gejowska prowokacja i tyle w temacie elo

| 

|